• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Tisztelt Látogató! 

Üdvözlöm Dunakeszi Város honlapján!

Közösen vállalt célunk volt, hogy felelős gazdálkodással átláthatóvá, igazi közösséggé válva élhetőbbé tegyük városunkat. Igyekszünk, hogy ez a munka, a közösen elért eredményeink, szolgáltatásaink mindenki számára jól követhetők legyenek. Büszkeséggel tölt el, hogy városunkban igazi közösségi élet van jelen, sokan csatlakoztak a Dunakeszi a Mi városunk összefogáshoz. Kíváncsiak vagyunk véleményére, amelyet megoszhat velünk itt a honlapon keresztül. 

Dióssi Csaba 

polgármester

Farsangi, álarcos jégdiszkó a Főtéren!

Január 28-án tart utoljára nyitva ebben a szezonban a jégpálya, az utolsó estét pedig méltóképpen zárjuk – álarcos jégdiszkóval!

Elhunyt Simonffy Botond az olaszországi buszbalesetben

Felfoghatatlan veszteség ért 16 családot, köztük a Simonffy családot Dunakeszin. Az olaszországi buszbaleset áldozatai között volt Simonffy Botond, a Kinizsi Futsal Klub fiatal játékosa - a balesetben összesen 16-an vesztették életüket. Dunakeszi Város Önkormányzata, a Kinizsi Futsal Klub, volt tanárai, barátai és valamennyien, akik ismerték őt, gyertyagyújtással és gyásznappal emlékeznek meg Botondról, és valamennyi áldozatról.

Meghívó a 2017. évi második testületi ülésre

Tisztelt Lakosság! Dunakeszi Város Képviselő-testülete 2017. január 26-én, csütörtökön, 16.00 órától tartja idei második testületi ülését. A testületi ülés előtt,08:00-tól pedig a Pénzügyi és Jogi Bizottság ülésére is sor kerül.

Új álláslehetőségek - Dunakeszi Polgármesteri Hivatal

A Dunakeszi Polgármesteri Hivatal állást hirdet Közterület-felügyelő, és Műszaki ügyintéző munkakörökre. A meghirdetett pozíciókról részletesen az álláshirdetések menüpontban olvashat.

Több millió forintot költöttünk tavaly védőoltásokra

2016 januárjától él Dunakeszin az oltási támogatás intézménye, mely 15 000 forint keretösszegen belül támogatás nyújt a 14 éven aluli gyermekek nem kötelező védőoltásához.

In memoriam Kurdics József atya

Szomorú alkalomból gyűlt össze a Dunakeszi Szent Mihály egyházközség közössége 2017. január 7-én, a nagytemplom oltára előtt. 10.00 órakor végső búcsút vettünk Kurdics József címzetes esperestől, a Szent Mihály templom egykori plébánosától, aki 2016. december 20-án, életének 78. évében, méltósággal viselt súlyos betegségét követően tért meg égi atyjához.

Elindult az ügyfélszolgálat a Városházán

Január 2-án megkezdte működését a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálata, mely korszerű, modern környezetben várja a Tisztelt Lakosságot.

40 éves lett Dunakeszi, a Mi Városunk

40 éve, azaz 1977. április 1-jén adományozták Dunakeszinek a városi címet – szeretett otthonunk nagyközségből várossá nőtte ki magát.

Teendők rendkívüli hideg esetén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén rendkívül hideg idő várható, ami számos veszélyt rejt magában.

Dunakeszi

Farsangi, álarcos jégdiszkó a Főtéren!

Batyus farsang és retro disco2Január 28-án tart utoljára nyitva ebben a szezonban a jégpálya, az utolsó estét pedig méltóképpen zárjuk – álarcos jégdiszkóval!

Bővebben...:

Elhunyt Simonffy Botond az olaszországi buszbalesetben

IMG 0417Felfoghatatlan veszteség ért 16 családot, köztük a Simonffy családot Dunakeszin. Az olaszországi buszbaleset áldozatai között volt Simonffy Botond, a Kinizsi Futsal Klub fiatal játékosa - a balesetben összesen 16-an vesztették életüket. Dunakeszi Város Önkormányzata, a Kinizsi Futsal Klub, volt tanárai, barátai és valamennyien, akik ismerték őt, gyertyagyújtással és gyásznappal emlékeznek meg Botondról, és valamennyi áldozatról.

Bővebben...:

Meghívó a 2017. évi második testületi ülésre

városházaTisztelt Lakosság! Dunakeszi Város Képviselő-testülete 2017. január 26-én, csütörtökön, 16.00 órától tartja idei második testületi ülését. A testületi ülés előtt,08:00-tól pedig a Pénzügyi és Jogi Bizottság ülésére is sor kerül.

Bővebben...:

Új álláslehetőségek - Dunakeszi Polgármesteri Hivatal

varoshA Dunakeszi Polgármesteri Hivatal állást hirdet Közterület-felügyelő, és Műszaki ügyintéző munkakörökre. A meghirdetett pozíciókról részletesen az álláshirdetések menüpontban olvashat.

Bővebben...:

Adventi jótékonysági hangverseny a Szent Mihály templomban

12333766 1254940761199068 456264780 oA Dunakeszi Szent Mihály plébánia és a Szent Mihály karitász csoport szeretettel meghívja Önt és családját a december 13-án, 19 órakor kezdődő Adventi jótékonysági hangversenyre.

Simon András grafikusművész kiállítása

NévtelenAz ÉletFa Rehabilitációs Intézet meghívja Önt, családját és barátait Simon András grafikusművész kiállításának megnyitójára.

Bővebben...:

Dunakeszi koncertfúvósok - Jubileumi Hangverseny

dkalloplakatA Dunakeszi Fúvószenekari Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves családját az egyesület 25 éves jubileumi hangversenyére.

Bővebben...:

Német nemzetiségi oktatás a Fazekas Mihály általános iskolában

A Dunakeszi Fazekas Mihály Általános Iskola   általános iskolai   nevelés - oktatás alapfeladatán belül  a német nemzetiséghez tartozók általános iskolai nevelése –oktatása feladattal bővíti   tevékenységét a 2014 /2015   tanévben .

Bővebben...:

Kiváló eredménnyel búcsúznak a középiskolától

radnótiEzekben a napokban zajlanak az érettségi vizsgák városunk egyetlen középfokú intézményében, a Radnóti Miklós Gimnáziumban. A három végzős osztálytól a ballagási ünnepségen köszöntek el tanáraik, diáktársaik. Varga Tibor igazgató elmondta, a végzős osztályok kiváló eredménnyel fejezték be középiskolai tanulmányaikat.

Bővebben...:

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, hátrányos megkülönböztetés éri

Bővebben...:

Ebösszeírás 2015

kutya3Tisztelt Ebtartó!

Bővebben...:

Kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Dunakeszin a kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatást végző  Magyar Kémény Kft kollégái 2015 január 9. és 2015 július 30. között keresik fel a lakosokat.

Bővebben...:

Meglévő szelektív szigetek

Meglévő szelektív szigetek

Bővebben...:

Meghívó - Menni vagy maradni című előadásra

Szeretettel meghívjuk december 11-én 18 órára a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola könyvtárába a "Menni vagy maradni" című előadásra.

Bővebben...:

Szülőklub

Szülőklub 2014.11.09.-én

Témája: „Pszichoszomatikus zavarok óvodás és kisiskoláskorban”

Bővebben...:

40-en túl - Életközépi válság a családban

40entul valsag vilagos nagyA Diófa Nagycsaládosok Egyesülete szeretettel meghívja Önt 40-en túl- Életközépi válság a családban c. előadássorozatára.
Az előadássorozat célja az, hogy az életközépi válság előtt álló családokat felkészülten érjék az esetleges nehézségek, akik pedig aktuálisan benne vannak, segítséget kapjanak a "túléléshez".

Bővebben...:

Szeptember 20-án Dunakeszi Alcsófesztivál a Muskátli utcában

alsói lecsófesztiválA tavalyi közönségsikeren felbuzdulva idén ismételten megrendezi Benkő Tamás önkormányzati képviselő és Szabolcs Csilla alsói pedagógus az alsói lecsófőzőversenyt, amelyet mostantól – néhány alsói (kereszt)anyuka frappáns ötlete alapján – Dunakeszi Alcsófesztiválnak neveznek.

Bővebben...:

Idén is nagy siker volt a Futakeszi

futakeszi1A családias hangulatú eseményre több mint ezren neveztek. Az indulók között szerepelt köztük iskola csoport, sportegyesület, közéleti szereplő és a egy 80 éves férfi, aki nemrég futotta le a Balaton Szupermaratont. A díjakat Dióssi Csaba polgármester, Seltenreich József Sportigazgató és Tuzson Bence országgyűlési képviselő adta át.

Bővebben...:

Amatőr jótékonysági röplabda torna

Botos Emléktorna plakát jóI Botos Ferenc Röplabda Mix 2015. április 11-én a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában

Bővebben...:

VII. Nógrádi Attila emlékverseny

Vii. Nógrádi Attila emlékverseny (1983 IV. 28-2008) - sakkverseny

Bővebben...:

Futakeszi 2015

Futakeszi A5 szoro JAVITAS page 001Az elmúlt évi sikerek alapján, az idén Március 29-én vasárnap is megrendezzük, a reptéren a Fut a Keszit, a város tömegsport futóversenyét.

Bővebben...:
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Január 2017
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Gazdaság
Heti tablóajánló