• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Tisztelt Látogató! 

Üdvözlöm Dunakeszi Város honlapján!

Közösen vállalt célunk volt, hogy felelős gazdálkodással átláthatóvá, igazi közösséggé válva élhetőbbé tegyük városunkat. Igyekszünk, hogy ez a munka, a közösen elért eredményeink, szolgáltatásaink mindenki számára jól követhetők legyenek. Büszkeséggel tölt el, hogy városunkban igazi közösségi élet van jelen, sokan csatlakoztak a Dunakeszi a Mi városunk összefogáshoz. Kíváncsiak vagyunk véleményére, amelyet megoszhat velünk itt a honlapon keresztül. 

Dióssi Csaba 

polgármester

Álláshirdetés - Humán Szolgáltató Központ

Dunakeszi Város Önkormányzatának fenntartása alatt álló Humán Szolgáltató Központ állást hirdet Családgondozó munkakörre. A meghirdetett munkakörről az álláshirdetések menüpontban tájékozódhat.

Bursa Hungarica ösztöndíj pályázat

Dunakeszi Város Önkormányzata az előző évekhez hasonlóan, idén is csatlakozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási ösztöndíj pályázathoz.

Álláslehetőség - Zollner Kft.

A Zollner Kft. új munkavállalókat keres váci telephelyére azonnali munkakezdéssel. A meghirdetett állásokról részletesen az álláshirdetések menüpontban tájékozódhat.

Szent Mihály Napok - Városi Búcsú október 3-4.

Idén október 3-4-én kerül megrendezésre a hagyomásnyos Szent Mihály Napi Búcsú, ahol színes vásári forgatag, és érdekes programok várnak kicsiket és nagyokat.

Október havi ügyeleti beosztás

Az október havi orvosi ügyeleti beosztás az alábbi dokumentumra kattintva tekintheő meg.

Társadalmi egyeztetés az új buszmenetrendről

Elkészült az új városi buszközlekedés menetrendjének tervezete, amelyet a korábbi menetrendhez hasonlóan most is társadalmi egyeztetésre bocsát az Önkormányzat. Két hétig várjuk a véleményeket az új buszmenetrend tervezettel kapcsolatban.

Nagy siker volt az V. Dunakeszi Feszt

Idén is remek hétvégét tölthettek el a város és a környék lakói az V. Dunakeszi Feszten.

Sulisárkány 2015

Fazekas Iskola új szárnyának ünnepélyes átadása

Az idei tanévre megújult a Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola. Egy új épületszárny került kialakításra, amellyel az egész iskola arculata megváltozott, megújult. Az új épületszárny átadóján részt vett többek között Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár, és Tuzson Bence országgyűlési képviselő is.

Köd

12°C

Dunakeszi

Köd

Álláshirdetés - Humán Szolgáltató Központ

varoshDunakeszi Város Önkormányzatának fenntartása alatt álló Humán Szolgáltató Központ állást hirdet Családgondozó munkakörre. A meghirdetett munkakörről az álláshirdetések menüpontban tájékozódhat.

Bursa Hungarica ösztöndíj pályázat

bursa hungarica 740x540wDunakeszi Város Önkormányzata az előző évekhez hasonlóan, idén is csatlakozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási ösztöndíj pályázathoz.

Bővebben...:

Álláslehetőség - Zollner Kft.

ion even car5eA Zollner Kft. új munkavállalókat keres váci telephelyére azonnali munkakezdéssel. A meghirdetett állásokról részletesen az álláshirdetések menüpontban tájékozódhat.

Szent Mihály Napok - Városi Búcsú október 3-4.

a5 bucsu 01Idén október 3-4-én kerül megrendezésre a hagyomásnyos Szent Mihály Napi Búcsú, ahol színes vásári forgatag, és érdekes programok várnak kicsiket és nagyokat.

Bővebben...:

Simon András grafikusművész kiállítása

NévtelenAz ÉletFa Rehabilitációs Intézet meghívja Önt, családját és barátait Simon András grafikusművész kiállításának megnyitójára.

Bővebben...:

Dunakeszi koncertfúvósok - Jubileumi Hangverseny

dkalloplakatA Dunakeszi Fúvószenekari Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves családját az egyesület 25 éves jubileumi hangversenyére.

Bővebben...:

20 éves a Harmónia Sacra kórus

Harmonia SacraA Harmónia Sacra kórusa idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját.

Bővebben...:

Német nemzetiségi oktatás a Fazekas Mihály általános iskolában

A Dunakeszi Fazekas Mihály Általános Iskola   általános iskolai   nevelés - oktatás alapfeladatán belül  a német nemzetiséghez tartozók általános iskolai nevelése –oktatása feladattal bővíti   tevékenységét a 2014 /2015   tanévben .

Bővebben...:

Kiváló eredménnyel búcsúznak a középiskolától

radnótiEzekben a napokban zajlanak az érettségi vizsgák városunk egyetlen középfokú intézményében, a Radnóti Miklós Gimnáziumban. A három végzős osztálytól a ballagási ünnepségen köszöntek el tanáraik, diáktársaik. Varga Tibor igazgató elmondta, a végzős osztályok kiváló eredménnyel fejezték be középiskolai tanulmányaikat.

Bővebben...:

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, hátrányos megkülönböztetés éri

Bővebben...:

Ebösszeírás 2015

kutya3Tisztelt Ebtartó!

Bővebben...:

Kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Dunakeszin a kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatást végző  Magyar Kémény Kft kollégái 2015 január 9. és 2015 július 30. között keresik fel a lakosokat.

Bővebben...:

Meglévő szelektív szigetek

Meglévő szelektív szigetek

Bővebben...:

Meghívó - Menni vagy maradni című előadásra

Szeretettel meghívjuk december 11-én 18 órára a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola könyvtárába a "Menni vagy maradni" című előadásra.

Bővebben...:

Szülőklub

Szülőklub 2014.11.09.-én

Témája: „Pszichoszomatikus zavarok óvodás és kisiskoláskorban”

Bővebben...:

40-en túl - Életközépi válság a családban

40entul valsag vilagos nagyA Diófa Nagycsaládosok Egyesülete szeretettel meghívja Önt 40-en túl- Életközépi válság a családban c. előadássorozatára.
Az előadássorozat célja az, hogy az életközépi válság előtt álló családokat felkészülten érjék az esetleges nehézségek, akik pedig aktuálisan benne vannak, segítséget kapjanak a "túléléshez".

Bővebben...:

Szeptember 20-án Dunakeszi Alcsófesztivál a Muskátli utcában

alsói lecsófesztiválA tavalyi közönségsikeren felbuzdulva idén ismételten megrendezi Benkő Tamás önkormányzati képviselő és Szabolcs Csilla alsói pedagógus az alsói lecsófőzőversenyt, amelyet mostantól – néhány alsói (kereszt)anyuka frappáns ötlete alapján – Dunakeszi Alcsófesztiválnak neveznek.

Bővebben...:

Idén is nagy siker volt a Futakeszi

futakeszi1A családias hangulatú eseményre több mint ezren neveztek. Az indulók között szerepelt köztük iskola csoport, sportegyesület, közéleti szereplő és a egy 80 éves férfi, aki nemrég futotta le a Balaton Szupermaratont. A díjakat Dióssi Csaba polgármester, Seltenreich József Sportigazgató és Tuzson Bence országgyűlési képviselő adta át.

Bővebben...:

Amatőr jótékonysági röplabda torna

Botos Emléktorna plakát jóI Botos Ferenc Röplabda Mix 2015. április 11-én a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában

Bővebben...:

VII. Nógrádi Attila emlékverseny

Vii. Nógrádi Attila emlékverseny (1983 IV. 28-2008) - sakkverseny

Bővebben...:

Futakeszi 2015

Futakeszi A5 szoro JAVITAS page 001Az elmúlt évi sikerek alapján, az idén Március 29-én vasárnap is megrendezzük, a reptéren a Fut a Keszit, a város tömegsport futóversenyét.

Bővebben...:
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 40 980 030
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Október 2015
H K Sz Cs P Szo V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Gazdaság
Heti tablóajánló