• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Tisztelt Látogató! 

Üdvözlöm Dunakeszi Város honlapján!

Közösen vállalt célunk volt, hogy felelős gazdálkodással átláthatóvá, igazi közösséggé válva élhetőbbé tegyük városunkat. Igyekszünk, hogy ez a munka, a közösen elért eredményeink, szolgáltatásaink mindenki számára jól követhetők legyenek. Büszkeséggel tölt el, hogy városunkban igazi közösségi élet van jelen, sokan csatlakoztak a Dunakeszi a Mi városunk összefogáshoz. Kíváncsiak vagyunk véleményére, amelyet megoszhat velünk itt a honlapon keresztül. 

Dióssi Csaba 

polgármester

Elkezdődik a Béke úti kerékpárút kiépítése

A dunakeszi kerékpárút-hálózat újabb szakasszal bővül, hiszen hamarosan a Béke út déli része is kerékpárúttal egészül ki. Az építéshez szükséges tereprendezés a napokban veszi kezdetét.

Fortunália – Nyári ünnepkör az Erődben

A Késő-Római Kikötőerőd szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Múzeumok éjszakája alkalmából rendezett programjaira.

Telkeket vásárol az Önkormányzat

Új orvosi rendelők kerülnek a Tóvárosba, bővül a Magyarság Sporttelep, ősztől két új tanterem áll a Szent István Általános Iskola rendelkezésére. A város Képviselő-testülete tegnapi ülésén úgy döntött, hogy biztosítva a jövőbeni építkezések helyét, telkeket vásárol közfeladatok ellátására.

Vízitúra-megállóhely lehet a Dunakeszi Vízisport Telepen

Dunakeszi Város Önkormányzata számos korszerűsítéssel támogatja a városi sportélet fejlődését. A szárazföldi egyéni- és csapatsportok támogatása mellett kiemelt figyelmet fordít a helyi vízisport-élet hagyományainak fenntartására is.

Minden gyermek lakjon jól!

Dunakeszi Város Önkormányzata idén nyáron közel kétszáz gyermek szünidei étkeztetéséről gondoskodik, összesen 2,5 millió forintból.

Megújul a Béke úti aluljáró és környéke

Dunakeszi Város Önkormányzatának kiemelt célja a város köztereinek fejlesztése, a közösségi élet színtereinek bővítése, színvonalának emelése. Most a Gyártelepi aluljáró, illetve a közvetlen közelében lévő tér felújítása van soron.

Megújulhat a Gyöngyharmat tagóvoda és a Rákóczi út

A helyi önkormányzatokért felelős miniszter közös pályázatot hirdetett az önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására, melyen Dunakeszi Város Önkormányzata is benyújtja pályázatát.

Felújítások az Idősek Otthonában

Dunakeszi Város Önkormányzata már számos projekttel tanúsította megbecsülését idős lakótársaink felé. Ezúttal a Dunakeszi Idősek Otthonának felújítására nyújt be pályázatot.

Bővül a Garas utcai bölcsőde

A lakosságszám növekedésének köszönhetően jelentős bölcsődei férőhelyhiány volt jelen Dunakeszin, melyet az előző ciklusban sikerült egy új intézmény építésével mérsékelni. A jelentkezések számából azonban látható, hogy még további férőhelyek kialakítására is szükség van.

Dunakeszi

Elkezdődik a Béke úti kerékpárút kiépítése

letöltésA dunakeszi kerékpárút-hálózat újabb szakasszal bővül, hiszen hamarosan a Béke út déli része is kerékpárúttal egészül ki. Az építéshez szükséges tereprendezés a napokban veszi kezdetét.

Bővebben...:

Fortunália – Nyári ünnepkör az Erődben

erődA Késő-Római Kikötőerőd szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Múzeumok éjszakája alkalmából rendezett programjaira.

Bővebben...:

Telkeket vásárol az Önkormányzat

városházaÚj orvosi rendelők kerülnek a Tóvárosba, bővül a Magyarság Sporttelep, ősztől két új tanterem áll a Szent István Általános Iskola rendelkezésére. A város Képviselő-testülete tegnapi ülésén úgy döntött, hogy biztosítva a jövőbeni építkezések helyét, telkeket vásárol közfeladatok ellátására.

Bővebben...:

Vízitúra-megállóhely lehet a Dunakeszi Vízisport Telepen

evezőDunakeszi Város Önkormányzata számos korszerűsítéssel támogatja a városi sportélet fejlődését. A szárazföldi egyéni- és csapatsportok támogatása mellett kiemelt figyelmet fordít a helyi vízisport-élet hagyományainak fenntartására is.

Bővebben...:

Adventi jótékonysági hangverseny a Szent Mihály templomban

12333766 1254940761199068 456264780 oA Dunakeszi Szent Mihály plébánia és a Szent Mihály karitász csoport szeretettel meghívja Önt és családját a december 13-án, 19 órakor kezdődő Adventi jótékonysági hangversenyre.

Simon András grafikusművész kiállítása

NévtelenAz ÉletFa Rehabilitációs Intézet meghívja Önt, családját és barátait Simon András grafikusművész kiállításának megnyitójára.

Bővebben...:

Dunakeszi koncertfúvósok - Jubileumi Hangverseny

dkalloplakatA Dunakeszi Fúvószenekari Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves családját az egyesület 25 éves jubileumi hangversenyére.

Bővebben...:

Német nemzetiségi oktatás a Fazekas Mihály általános iskolában

A Dunakeszi Fazekas Mihály Általános Iskola   általános iskolai   nevelés - oktatás alapfeladatán belül  a német nemzetiséghez tartozók általános iskolai nevelése –oktatása feladattal bővíti   tevékenységét a 2014 /2015   tanévben .

Bővebben...:

Kiváló eredménnyel búcsúznak a középiskolától

radnótiEzekben a napokban zajlanak az érettségi vizsgák városunk egyetlen középfokú intézményében, a Radnóti Miklós Gimnáziumban. A három végzős osztálytól a ballagási ünnepségen köszöntek el tanáraik, diáktársaik. Varga Tibor igazgató elmondta, a végzős osztályok kiváló eredménnyel fejezték be középiskolai tanulmányaikat.

Bővebben...:

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, hátrányos megkülönböztetés éri

Bővebben...:

Ebösszeírás 2015

kutya3Tisztelt Ebtartó!

Bővebben...:

Kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Dunakeszin a kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatást végző  Magyar Kémény Kft kollégái 2015 január 9. és 2015 július 30. között keresik fel a lakosokat.

Bővebben...:

Meglévő szelektív szigetek

Meglévő szelektív szigetek

Bővebben...:

Meghívó - Menni vagy maradni című előadásra

Szeretettel meghívjuk december 11-én 18 órára a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola könyvtárába a "Menni vagy maradni" című előadásra.

Bővebben...:

Szülőklub

Szülőklub 2014.11.09.-én

Témája: „Pszichoszomatikus zavarok óvodás és kisiskoláskorban”

Bővebben...:

40-en túl - Életközépi válság a családban

40entul valsag vilagos nagyA Diófa Nagycsaládosok Egyesülete szeretettel meghívja Önt 40-en túl- Életközépi válság a családban c. előadássorozatára.
Az előadássorozat célja az, hogy az életközépi válság előtt álló családokat felkészülten érjék az esetleges nehézségek, akik pedig aktuálisan benne vannak, segítséget kapjanak a "túléléshez".

Bővebben...:

Szeptember 20-án Dunakeszi Alcsófesztivál a Muskátli utcában

alsói lecsófesztiválA tavalyi közönségsikeren felbuzdulva idén ismételten megrendezi Benkő Tamás önkormányzati képviselő és Szabolcs Csilla alsói pedagógus az alsói lecsófőzőversenyt, amelyet mostantól – néhány alsói (kereszt)anyuka frappáns ötlete alapján – Dunakeszi Alcsófesztiválnak neveznek.

Bővebben...:

Idén is nagy siker volt a Futakeszi

futakeszi1A családias hangulatú eseményre több mint ezren neveztek. Az indulók között szerepelt köztük iskola csoport, sportegyesület, közéleti szereplő és a egy 80 éves férfi, aki nemrég futotta le a Balaton Szupermaratont. A díjakat Dióssi Csaba polgármester, Seltenreich József Sportigazgató és Tuzson Bence országgyűlési képviselő adta át.

Bővebben...:

Amatőr jótékonysági röplabda torna

Botos Emléktorna plakát jóI Botos Ferenc Röplabda Mix 2015. április 11-én a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában

Bővebben...:

VII. Nógrádi Attila emlékverseny

Vii. Nógrádi Attila emlékverseny (1983 IV. 28-2008) - sakkverseny

Bővebben...:

Futakeszi 2015

Futakeszi A5 szoro JAVITAS page 001Az elmúlt évi sikerek alapján, az idén Március 29-én vasárnap is megrendezzük, a reptéren a Fut a Keszit, a város tömegsport futóversenyét.

Bővebben...:
Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 40 980 030
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Május 2016
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Gazdaság
Heti tablóajánló